Gæsterne siger:

#GuestsLoveUs

2018 har været et fantastisk år for Bella Bed and Breakfast Stevns.

I sommeren 2018 åbnede vi Bella Bed and Breakfast Stevns. Vi har et stort hus og en stor have – mere end vi selv bruger til hverdag, og vi vil gerne have, at huset bliver brugt, og at andre får glæde af vores landlige idyl. I den tid vi har haft åbent, har vi haft gæster fra: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Østrig, Schweiz, Polen, Rumænien, Italien, Frankrig, Rusland, Israel. Tjekkiet og England kommer på landkortet her i 2019, hvor vi allerede har mange bookinger. Vi har kun mødt skønne mennesker, der ind imellem deler lidt af deres historie med os. Så det er både spændende og interessant at have et Bed and Breakfast.
Vi glæder os over alle de fine anmeldelser, vi har fået. De kan læses på Booking.com, hvor vi for 2018 fik 9,8 ud af 10 og på AirBnB, hvor vi fik 5 ud af 5 mulige.
Bella Bed and Breakfast Stevns bliver omtalt som et lille paradis – og morgenmaden som: “Breakfast from heaven” eller “Best breakfast in decades”. Vi glæder os til den nye sæson, og vi glæder os til at byde Jer velkommen her hos os.

Mange hilsner Vagn og Birte